TPD MERKEZ TPD MERKEZ
AKREDİTASYON AKREDİTASYON
EUROPSY EUROPSY
EĞİTİM EĞİTİM
MAĞAZA TPD STORE
RESİM GALERİSİ FOTO GALERİ
İyilikle Buluşalım | Genel Merkez

İyilikle Buluşalım






İyilikle Buluşalım



📅 Haber Tarihi : 11-05-2023

⏱ Son Güncelleme : 07-07-2023 11:43

✍ Yazar : TPD yayınları


Türk Psikologlar Derneği olarak 11 şehrimizi etkileyen depremin ilk gününden bu yana aktif saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağladığımız akut desteklerin hemen sonrasında uzun dönemde neler yapabileceğimiz üzerine çalışmaya devam ettik.

Bu fikirden yola çıkarak Eczacıbaşı’nın uzaktan sağlık hizmetlerini erişilebilir kılan uygulaması Evital öncülüğünde değerli paydaşımız İhtiyaç Haritası ile güçlerimizi birleştirerek “İyilikle Buluşalım” projesini hayata geçirdik.

Proje kapsamında deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza evital platformu üzerinden uzun soluklu online psikolojik destek vermek üzere harekete geçtik. Türk Psikologlar Derneği üyesi gönüllü psikologlar, evital platformu üzerinden depremzedelerle buluşurken, İhtiyaç Haritası ise sahaya olan hakimiyeti ile psikolojik desteğe ihtiyaç duyan bireylerin belirlenmesinde önemli bir rol üstlenecek.

Derneğimiz bünyesindeki 500’e yakın psikoloğun gönüllü olarak yer alacağı proje kapsamında ayda 4000'e yakın online görüşme ile psikolojik destek verilmesini amaçlıyoruz.

Biliyoruz, yaraları sarmak uzun zaman alacak, ama böyle sürdürülebilir projelerle iyiliğe adım adım yaklaştığımız günlerin hayalini kuruyoruz.

“İyilikle Buluşalım” diyerek yola çıktığımız bu projede Evital aracılığıyla sağlayacağımız psikososyal destek ile iyileşmeye katkı sağlamak için gönüllü emek sarf edecek tüm psikologlarımıza, proje ortaklarımız Evital ve İhtiyaç Haritası’na teşekkür ediyoruz.

https://www.ihtiyacharitasi.org/iyiliklebulusalim-basvuru-formu/ 


TÜM HABERLER

















100. Yıl Mah. Fethiye Sk. Sefa Apt. 5/1 Çankaya/Ankara

0 (312) 425 67 65

0 (312) 418 15 50
0 (312) 417 40 59
psikolog.org.tr
bilgi@psikolog.org.tr

Genel Merkez
Türk Psikologlar Derneği
Resmî Web Sitesi









© 2023 Genel Merkez - Türk Psikologlar Derneği
Tüm hakları saklıdır, İçerik izinsiz kopyalanamaz ve kullanılamaz.


Çerez politikası: Hiç bir kullanıcı verisi kaydedilmemektedir.